Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Besplatno odvikavanje od pušenja

Nova grupa za odvikavanje od pušenja po metodi petodnevnog plana počeće rad u ponedeljak, 10. maja u 17.30 časova, u Centru za preventivne zdravstvene usluge Doma zdravlja, ulica Almaška 4.

Zbog maratona vanredno do Popovice

Povodom održavanja Fruškogorskog maratona, a zbog očekivanog velikog broja učesnika, gradski prevoznik će u subotu, pored redovnih polazaka autobusa na liniji 74, organizovati vanredni prevoz prema Popovici.

Za parking duguje 2.000 evra

Od početka godine podneto je 160 tužbi protiv Novosađana koji nisu platili doplatne karte za parking, a priprema se još 40 tužbi.

Počinje Vivisectfest

Peti po redu festival o ljudskim pravima "Vivisektfest" počinje u nedelju 9. maja i traje do 13. maja u Zapadnom holu Spensa.

Agencija pokrenula postupak protiv Igora Pavličića

Državna Agencija za borbu protiv korupcije pokrenula je protiv gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića, kao i protiv svih funckionera koji obavaljaju više javnih funkcija, postupak zbog povrede zakona, odnosno zbog sukoba interesa.

Košenje ambrozije od kraja maja

Ambroziju će ove sezone uklanjati Gradsko zelenilo, saznaje Radio 021 u gradskoj Upravi za komunalne poslove, a uklanjanje će početi za tri nedelje.